logo

We zorgen ervoor dat u kunt genieten van het resultaat!

Heeft uw woonst nood aan een grondige renovatie of wenst u uw woonst te vernieuwen? Dan bent u bij DDW Construct aan het juiste adres!

Een korte geschiedenis

Een bouwbedrijf opstarten was al van kinds af aan een grote droom van zaakvoerder Daan De Wolf. Zo heeft hij toen hij 18 jaar was uit dankbaarheid voor zijn ouders hun tuin een volledige upgrade gegeven. Ze konden genieten van een nieuwe carport, poort en tuinhuis die jaren later nog steeds in dezelfde stevige staat zijn als toen. In dit werk kwamen zijn duidelijke talenten en vaardigheden naar boven, waardoor de vraag van andere mensen kwam om voor hen dezelfde kwaliteiten te bieden.

Deze droom werd realiteit door DDW Construct op te richten. Een bedrijf dat zich specialiseert in totaalprojecten, renovaties, binnen- en buitenschrijnwerkerij en tuinaanleg. Op enkele maanden tijd werd het bedrijf dan ook een groot succes en breidde het een mooi klantenbestand uit.

DDW Construct is een jong en dynamisch bedrijf dat volledig klaarstaat voor zijn klanten. Wij geven een prioriteit aan een goede kwaliteit. Ontdek hoe we te werk gaan.

01

Plaatsbezoek

We bekijken samen ter plaatse wat u wenst te realiseren. Tijdens dit gebeuren wordt alles opgemeten en uitgezocht. Ook worden de materialen vaak al gekozen en wordt er een geschatte planning en plan van aanpak besproken. Hier is voor ons het luisteren naar de klant de belangrijkste stap.

02

Voorbereiding

Na het akkoord op de offerte, worden de materialen besteld en wordt er een planning opgemaakt. Alles wordt goed en duidelijk met de klant gecommuniceerd.

03

Uitvoering

Vanaf dit moment starten we met het effectief realiseren van uw wensen, ook hier blijft de communicatie zeer belangrijk. Tijdens onze uitvoering wordt er ook duidelijk aangegeven wanneer wat en hoe zal gebeuren. Ook bij wijzigen zal er altijd eerst gecommuniceerd worden alvorens dit wordt uitgevoerd.

04

Oplevering

Na het uitvoeren voeren van de gewenste werken, wordt er steeds een rondgang georganiseerd samen met de klant, hierin worden eventuele bemerkingen en/of wijzigingen besproken. Indien dit het geval is, doen wij er alles aan om deze onmiddellijk te verhelpen.

05

Slot

Na de oplevering wordt er door ons nog een kleine feedback gevraagd, hierin horen we graag van u welke zaken voor u beter konden verlopen, of indien die er niet zijn, wat u zo goed vond in de samenwerking met DDW construct. Dit helpt ons om elke dag te groeien en te verbeteren, met maar éen streefdoel, uw droom zo perfect mogelijk te vervullen!

Samen maken we van uw droom een realiteit!